turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

FTomhozzászólásai | válasz erre | 2015.03.12 10:52:37 (70351)
Átírtam a nevét. Egyébként nem a botanikus kert kapuja volt ez, hanem a sportpályáé, annak széléből választottak le területet az élményparkhoz. Mielőtt felmerülne, hogy nem minden út, kerítés stb. szerepel a kapu környéki TuHu-térképen, ahhoz is van felmért anyagom, előbb-utóbb megrajzolom.
[előzmény: (70349) Vgyuri, 2015.03.11 22:05:27]

Vgyurihozzászólásai | válasz erre | 2015.03.11 22:05:27 (70349)
Tkpp. nem tudom, hogy jelentsem, kinek. Megirom ide. A debreceni egyetemi botanikus kertnek van egy régi kapuja a Móricz Zsigmond úutca felé, ami most zártnak van jelölve. De most, hogy az Agora Tudományos Élménypark megnyilt, a kapu is nyitva van, de csak az Agora nyitvatartásában. Ezt kellene valahogy jelölni. Pl úgy, hogy a kaput átnevezzük 'Agora kapu"-nak, akkor trivialis, hogy akkor van nyitva, amikor az Agora. Más értelmes bejárat nincs az Agorához, mert a főkapunál jegyet kell venni a botanikuskertbe.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók