turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
, repulos hozzászólásai
új hozzászólás | témák listája

Összesen: 2 db hozzászólás

repuloshozzászólásai | válasz erre | 2020.03.04 21:16:09 (7573)
A Cs-be nem lehet rakni kártyát.
[előzmény: (7572) Hev, 2020.03.04 19:48:17]

repuloshozzászólásai | válasz erre | 2020.03.04 09:30:54 (7569)
Sziasztok! Mielőtt rászántam magam hogy beírjak ide, az összes fórumot átnyálaztam, de nem találtam meg a problémámra a megoldást. Van nekem egy Garmin Map 60 Cs névre hallgató gps. Amikor megvettem, az itt fellelhető leírásokból és a Mapsourche segítségével lazán tudtam térképet letölteni az 56 Mb erejéig és a legújabb ládák se okoztak gondot. Aztán elváltam és úgy hozta az élet, hogy kb 7 éve nem voltam se ládázni se kirándulni. A napokban a fiam unszolására elővettem és összedugtam a géppel, hogy letöltsem a Pilis legfrissebb ládáit. Nos, a gép nem ismeri fel (Win7, eredeti) és úgy látszik, hogy a sok házi pálinka felülírta az agyamban megvolt fájlokat mert a borjú értelmesebben néz az új kapura, mint én a monitorra. Mi a sz@rt csináljak? Azonkívül próbáltam itinert készíteni a leendő túraútvonalról, de az se megy, pedig régebben az se okozott gondot. Térkép megnyit ..klikk...klikk...alul megjelenik, de most semmi. Ha valaki segítene, hálás lennék. Elég valami link is. Olvasni még tudok.. :)

Előre is köszönöm.
Ha nem megy majd, akkor eladó lesz a gps. :(
Egy lapon megjelenő sorok száma:

új hozzászólás | témák listája


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók