turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

"J&J"hozzászólásai | válasz erre | 2010.05.26 13:57:53 (49213)
Etex Vista-m, ami több éve kifogástalanul müködött, husvétkor csunyán megtréfált. Öt napos túra kezdetén, a bekapcsoláskor nem talált egyetlen müholdat sem, és semmilyen ujrainditás, akkumulátorok kivétele, visszarakása nem segitett rajta. Másnap ujra bekapcsoltam, és észrevettem, hogy az órája kb 7 órát késik. Mivel tudtommal az idöt is a müholdjelekböl veszi, igy ezen változtani se tudtam, és már az e-hulladékban láttam kedvenc GPS-emet. Na, de ennek már mindegy alapon bekapcsolva hagytam a hátizsákban, és kb fél napos müködés után észretért, és azota is probléma nélkül müködik.
Ugyhogy javaslatom: hagyd egy éjszakát bekapcsolva olyan helyen, ahol van jel. Viszont magyarázatom nincs a jelenségre
[előzmény: (49174) zsoooc, 2010.05.24 20:09:45]

zsooochozzászólásai | válasz erre | 2010.05.24 20:09:45 (49174)
Van egy Qstraz Q-1000X típusú GPS vevőm, ami a mai napig jól működött. Azonban ma nem találja a műholdakat (legutóbb 2 napja hazsnáltam, akkor még jó volt). Csatlakoztattam a géphez, és elindítottam a Qstarz GPSview programot. A szoftver felismerte a GPS-t, de egy műholdat se lát. Kivittem nyílt terepre, de ott se működik, pedig vártam fél órát.
Mit javsoltok, van rá esély, hogy nem kell szervízbe vinni?


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók