turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Old Eyehozzászólásai | válasz erre | 2011.06.27 19:57:22 (367)
Semmi gond, kedves Imre. Csak talán már rájöttél, a régi fórumlakóknak is meglepetés, új, hogy regisztráció nélkül is meg lehet itt szólalni.
Visszatérve a kérdésedre, esetedben egy regisztrált júzer könnyebben kap választ. Azért hallgatunk, mert kérésed nem teljesíthető. Ezek a felhasználói kézikönyvek szerzői jogi védelem alatt állnak. Fénymásolásuk, szkennelt példányaik letöltése illegális...
[előzmény: (366) 2011.06.27 19:49:27]

hozzászólásai | válasz erre | 2011.06.27 19:49:27 (366)
Sziasztok! Nem akartam gondot csinálni a névtelen hozzászólásból. Nem vagyok gyakorlott fórumozó sem. Egyikőtök kérdezte, hogy nem lehet-e a Garmintól megszerezni. Sajnos csak magyar garanciás készülékekhez lehet 5000 forintért megvásárolni. Én egy scannelt példánynak is örülnék, vagy ha valakijét le lehetne fénymásolni. Nem kívánnám ingyen sem. Üdv, K Imre


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók