turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
, csp187 hozzászólásai
új hozzászólás | témák listája

Összesen: 3 db hozzászólás

csp187hozzászólásai | válasz erre | 2022.10.17 13:26:08 (7720)
Sziasztok! Tudnátok abban segíteni, hogy tudnák egy IMG térképfájlból telepíthető verziót készíteni, amit aztán a BaseCamp-ba szeretnék installálni? A GmapTool-al próbáltam, ami szétbontotta a forrás IMG-t több részletre, és az install fájlt is elkészítette. Viszont amikor azt elindítom, akkor egy bizonyos mapset.img fájl hiányára hivatkozva leáll a telepítés. Ilyen nevű fájlból csak MDX kiterjesztésűt generált a GmapTool. Én csinálok valamit rosszul, vagy ez a módszer nem is fog működni? Ha nem, akkor tudnátok ajánlani valami más programot amivel ezt meg tudom oldani?

csp187hozzászólásai | válasz erre | 2015.11.06 20:40:52 (6404)
Sziasztok!

Régebben volt egy olyan programom, amivel saját magam által szerkesztett nyomvonalhoz tudtam adni útvonalpontokat. Ezt úgy, hogy például egy 30 kilométeres track-nél beállítottam hogy kilométerenként tegyen pontot. Ez a programom sajnos elveszett, és nem tudom mi volt a neve. Esetleg tud valaki egy ilyen programot, amivel ezt meg tudom csinálni?

csp187hozzászólásai | válasz erre | 2011.09.28 22:36:10 (4524)
Sziasztok!

Nincs valakinek véletlenül egy útvonal track -je, a jövő hét végén megrendezésre kerülő Gödöllő 60 nevű teljesítménytúráról? Megöszönném ha el tudná küldeni az email címemre.
(csp187@gmail.com)
Egy lapon megjelenő sorok száma:

új hozzászólás | témák listája


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók