turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

imi75hozzászólásai | válasz erre | 2023.09.09 11:36:11 (5009)
Ez a jelenlegi helyzetben valóban több akadályba is ütközik: pillanatnyilag a logoláskor nem tudok azonnal fényképet feltenni, csak a már beírt log szerkesztésével. Villáskulcsot viszont csak a log eredeti beírásakor tudok tenni, szerkesztéskor már nem.
Ráadásul előfordulhat, hogy elfelejtettem lefényképezni a hibát, de leírtam szavakkal (legutóbb a minap a gcsass-nál fordult velem elő).
Arról nem is beszélve, hogy a rendszer aligha fogja tudni eldönteni egy feltett képről, hogy az releváns-e a villáskulcs szempontjából, vagy csak egy szép panorámafotó. De lehet olyan tmk is, amit nem igazán lehet lefotózni, pl. betelt a logbook.
Ettől függetlenül természetesen az lenne a jó, ha a tmk-k alá lennének támasztva fotóval és szövegesen - nem csak a rejtőnek, az esetleges javítóknak is infó lenne.
[előzmény: (5007) Kokó, 2023.09.08 14:11:47]

Kokóhozzászólásai | válasz erre | 2023.09.08 14:11:47 (5007)
Lehet olyan fejlesztést kérni, hogy a villáskulcsos igényt fényképpel kelljen alátámasztani? Sokat segíthetne a javításban.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók