turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Jujuhozzászólásai | válasz erre | 2007.01.07 10:28:51 (904)
De jól néz ki ott a rétesbolt :)
[előzmény: (903) Togo, 2007.01.07 09:42:22]

Togohozzászólásai | válasz erre | 2007.01.07 09:42:22 (903)
Röhögni fogsz. Ott kavarodik meg, hogy ennek a poinak a neve kápolna, mig az a kép ami oda került egy olyan poihoz tartozik, ami Kápolna nevü településen van. Kipróbáltam, ha már ez utobbi poit én jegyzem, hogy megváltoztattam a település nevét, és lás csodát rögtön eltünt a másik adatlapjáról az az ominózus kép. Aztán hogy visszairtam a település nevét megint Kápolnára (ha már ott van az a rétesbolt) ujra megjelent a kép az általad linkelt oldalon. Sőt kipróbáltam azt is, hogy egy másik épület tipusu POI településnevét megváltoztattam Kápolnára, és annak a képe is egyböl odakerült.
Némi próbálkozás után azt is sikerült megállapitanom, hogy POI tipusok között nincs átjárás, viszont azonos tipusu POIknál fenáll, hogy ha a neve megegyezik egy településnévvel, akkor tipuson belülről azon poik képét is odagyüjti, amik azon a településen vannak. Próbakén egy szálláshely nevét átirtam Eger-re, és egyböl kaptam egy rakat egri poi képét is ahoz a szálláshelyhez. :)
Szóval ez egy bugocska. :-)
[előzmény: (902) lelcache, 2007.01.07 05:04:14]

lelcachehozzászólásai | válasz erre | 2007.01.07 05:04:14 (902)
Kis segítséget kérek.

http://geocaching.hu/poi.geo?id=10278

A poihoz a képek közé valahogy be van linkelve egy másik, oda nem illő POI, de szerkesztés nézetben már nincs ott. Bármit művelek vele, nem tudom eltüntetni onnan. Már átmentem a másik POI-ra is, hátha ott a galiba, de ott sem látok semmi rendelleneset. Tudja valaki a megoldást?


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók