turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Bryanhozzászólásai | válasz erre | 2013.08.01 21:58:24 (5625)
viszont a POI, a törlés után is megmaradt, törölt státusszal, amin nem tudok változtatni. Kérdésem az lenne, hogyan tudnám újra visszahozni, vagy teljesen törölni a POI -t.

Sehogy nem tudod visszahozni, csak Kolesár András tudná, de nem érdemes vele foglalkozni.

Továbbá miért nem látszanak a több mint 2 napja felvitt POI -jaim, sem a tuhu, sem az omp letöltött térképein?(a TileCache mappa törlése után sem)
Ha majd valaki rajzol a kérdéses tájegységben, utána megjelennek a kérdéses POI-jaid mindkét térképen. Addig sajnos nem.
[előzmény: (5624) csp187, 2013.08.01 21:47:26]

csp187hozzászólásai | válasz erre | 2013.08.01 21:47:26 (5624)
Sziasztok!
Weben keresztül felvittem néhány POI -t. Ezek közül az egyik, véletlenül duplán ment fel, így töröltem az egyiket. Aztán jutott eszembe, hogy csak változtatnom kellett volna az adatokon, hogy egy másik POI -vá változtassam, amiről így már lekéstem. Viszont a POI, a törlés után is megmaradt, törölt státusszal, amin nem tudok változtatni. Kérdésem az lenne, hogyan tudnám újra visszahozni, vagy teljesen törölni a POI -t . Továbbá miért nem látszanak a több mint 2 napja felvitt POI -jaim, sem a tuhu, sem az omp letöltött térképein?(a TileCache mappa törlése után sem)Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók