turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

pirethozzászólásai | válasz erre | 2006.04.20 22:38:35 (7186)
Ilyen problémát az okozhat, ha nem sikerült az igazi Unit ID-t megadni regisztrációkor, így az unlock kód, bár érvényes, de nem a megfelelő készülékre szól.
[előzmény: (7184) saldar, 2006.04.20 22:02:38]

saldarhozzászólásai | válasz erre | 2006.04.20 22:02:38 (7184)
Na, most segítsen valaki! Eddig olyan büszke voltam magamra, hogy szinte simán ment a TG feltelepítése. Kértem unlock-ot is (mint korábban írtam, azt mondták, eleve a netről töltsem le, a CD-hez ne nyúljak, így kód csak egyszer kell), felcsúszott a térkép a Mapsource alá, egész délután gyönyörködtem benne, ÁM amikor olyan eretnek gondolatom támadt, hogy átvarázsolok néhány szelvényt a GPS-be, kiírta, hogy nincs hozzá unlock kódom. De hát nekem VAN! Akkor mi a baj?
Halványan emlékszem, hogy másnak is voltak már hasonló problémái a közelmúltban, de most nem találom ezeket a hozzászólásokat. Meg hát nem is értem, hogy akkor most mégis két kód kell? Bocs, ha sokadszor kérdezem ugyanazt, de hogyan kell a TG-t ezek után átpasszírozni a kütyübe?
Előre is köszi!


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók