turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

FTomhozzászólásai | válasz erre | 2021.02.25 22:51:05 (78517)
Átmeneti megoldásként használj a számítógéphez csatlakoztatva egy SD-kártyát, melyen legyen egy Garmin mappa (FAT32 fájlrendszer). Ezt felismeri mind a Basecamp, mind a Mapsource ("Eszköz keresése" alatt megjelenik a kártya).
Kijelölöd a térképeket, majd a "Telepítés" illetve "Küldés" (Mapsource) utasításra a Garmin mappába kerülnek, gmapsupp.img néven. Ezt a fájlt aztán átmásolhatod a készüléked belső memóriájába, illetve ha van benne mikro SD-kártya, akkor oda (is). Természetesen a Garmin mappá(k)ba.
[előzmény: (78515) chevy19, 2021.02.25 06:27:18]

chevy19hozzászólásai | válasz erre | 2021.02.25 06:27:18 (78515)
Sziasztok!

Garmin e trex 20x problémám van. Basecampen keresztül töltöttem rá innen az oldalról a komplett Magyarország túristautas verziót. A térképrészlet választásánál ha túl sokat jelölök ki egyszerűen kikapcsol a készülék az átvitel közben. Ha pl kettesével választgatom ki a tájegységeket, az átmegy, de a feltöltött 12 térkép közül csak egyet látok a készüléken. Olvastam a korábbi blogbejegyzést a témában, de az nem derült ki sajnos, hogy hogyan és honnan tudok olyan komplett Mo. túrista térképet feltölteni amit valóban meg is lehet nyitni magán a készüléken.
Kérlek segítsetek nekem, szeretnénk sokat kirándulni és szükségem lenne a készülékre.

Köszönöm előre is!

Csaba


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók