turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

Kolesárhozzászólásai | válasz erre | 2005.10.20 08:00:06 (3421)
Ehhez előbb kell egy sokkal izmosabb szerver, mint a jelenlegi, amúgy is túlterhelt gép. Amúgy pedig valóban tervezem, hogy automatizálom a geoládák pontjainak térképét, de az nem egyéni IMG-letöltés lesz, hanem olyan, mint a turistautak.hu térképe: éjjel elkészül, aztán letölthető rendes térkép-telepítőben. Ez annyival jobb, hogy MapSource alá települ (tehát nem csak nyers IMG, hanem TDB és egyebek), továbbá nem kell hozzá semmi szakismeret, mert a telepítés automatikus.
[előzmény: (3420) emerzee, 2005.10.20 07:11:00]

emerzeehozzászólásai | válasz erre | 2005.10.20 07:11:00 (3420)
Én nem tudtam egyszerűbb megoldást, Endre se tud ezek szerint, de sajna nincs kapacitásom, hogy a térképet karbantartsam. Néhányan jelezték, hogy már készítettek kisebb térképeket a leírás alapján, és ment nekik, úgyhogy tényleg nem lehet túl bonyi. Én is sajnálom, hogy nincs egyszerű megoldás rá.
[előzmény: (3415) Mákos, 2005.10.19 20:45:51]

Mákoshozzászólásai | válasz erre | 2005.10.19 20:45:51 (3415)
Lenne egy olyan kérdésem, hogy létezik-e olyan program, vagy lehet-e csinálni olyat, amivel elölről wpt-t (vagy akármi innen letölthetőt) etetünk, és hátul meg ki...jön az img file, és végre nem kell terheljem a szűkös waypoint tárhelyet a garminliben, hanem feltolhatom (akár az összeset) a ládákat POI-ba?

Tudom, hogy léteznek különféle megoldások, pl. emerzee oldalán, amivel lehet wpt-ből img-t fúrni/bűvészkedni/gyúrni (őszintén hülye is vagyok hozzá), de én valami egyszerűbb, kényelmesebb megoldásra gondolnék...
Nomeg ottvan a cgpsmapper is, de az meg csak fordít, az ikonok meg elmennek nyaralni, csak egy "dolgozik"...
Esetleg valaki fel tudna sötétíteni, hogy hogyan legyenek cgpsmapper után is értelmes ikonok az img-ben?

Vagy hülyeséget kérdeztem?


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók