turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

P.ISTIhozzászólásai | válasz erre | 2007.09.17 07:47:06 (20170)
Ez tényleg időutazásnak tűnik...
Szerencsére én még nem botlottam ilyen adatsorba, bár az utóbbi időben csak gyűjtögettem, nem nagyon elemezgettem a tracklogokat.
[előzmény: (20165) jekaeff, 2007.09.16 13:55:41]

jekaeffhozzászólásai | válasz erre | 2007.09.16 13:55:41 (20165)
Csix tulajok!

Ilyesmivel találkozatok már?Az egy dolog, hogy 3méteres logolásnál biciklizve kihagyott 7 másodpercet, de hogy még időutazást is csinált közben (+20 majd -13 másodperc), annak nem örülök. Természetesen nem álltam meg vagy ilyesmi, ami indokolná a 7 másodperc kihagyást, konstans 25km/h-val tekertem.

Az utóbbi 3 használatnál mindig csinált ilyen 20 másodperces ugrást, volt, hogy többször is. Először az EGNOS-ra gondoltam, meg a sok waypointra, de az egnost kikapcsolva, waypointokat törölve is csinálta. Sőt még a kártyán lévő napi automatikus track-mentéseket is töröltem.

Ezt az áldást vajon a 3.50-es fw. hozta vagy eddig is volt, csak nem vettem észre? Ma még kipróbálom minden térkép törlésével (turistautakkal és NG-al is csinálta). Arra gyanakszom, hogy nem jut elég processzoridő a rögzítésre, és azért marad ki néhány másodperc. Ahogy írtam, ezt még el is viselném, de ez az időutazás dolog jobban zavar.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók