turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

aklozhozzászólásai | válasz erre | 2007.03.26 12:42:53 (15636)
Köszönöm!
Megyek a boltba, lesz ami lesz. :-)
[előzmény: (15633) bregő és andorpapa, 2007.03.26 11:58:04]

bregő és andorpapahozzászólásai | válasz erre | 2007.03.26 11:58:04 (15633)
További fejlemény: én is találtam egy PDF-et (valami szláv nyelven http://www.globepoint.si/files/Navodila/BT-Q795.pdf), ebben is külön szerepel az akksi. Valószínűleg a QStarz olvasatában a "built-in" kifejezés azt akarja jelenteni, hogy van saját áramforrása, nem kell külső áramforrásról üzemeltetni. Elvégre egy kézikönyvbe már csak nem raknák bele az akksi képét, ha nem lehetne buzerálni.
Na de: a német eBayen a spartechnik nevű bolt árulja ezt a vevőt (60000 biznisz, 99,9%-os pozitív visszajelzés arány), akiknek a honlapján találtam egy érdekes dolgot: http://www.spartechnik.de/start.htm?gps_empfaenger_bluetooth.htm
A lap legalján (ahol amúgy a BT-s vevők vannak felsorolva) van egy ilyen tétel, hogy Li-Polymer extension Akku für Solar GPS. A fényképen egy 650 mAh-s BL-5C akksi látható, amiről pedig tudjuk jól, hogy a Nokia telefonoknál elterjedt áramforrás (és még olcsó is, 2-3 rugóért 850 mAh körülit kapni).

Ezekből arra merek következtetni, hogy valóban cserélhető és valóban nokia-kompatibilis akksija van, és így egészen jó vételnek tűnik a SiRF III-asok piacán.


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók