turistautak.hu
turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Térképek











Típus:
geocachinggeocaching.hu-n
Név:Keresd meg
Szélesség (lat):N 47° 3,690'
Hosszúság (lon):E 18° 1,876'
Magasság:108 m
Település:Balatonfűzfő
Megye:Veszprém
Bejelentő:Walterhal
Dátum:2011.12.04 11:40

Gyertek kedves gyermek, esetlegesen gyermeteg kesserek, keressetek! Reggelre kelve elmentem, kerestem egy helyet, mely nem szemetes. Mentem, mentem, nem leltem :(.
De egyszer eszembe kerekedett kedves, csellengésre szeretett helyem, melynél végre nem leltem szemetet. Erre elmentem és kerestem egy szegletes edényt. Felmentem egy emeletet és megkerestem egyszer eltett, veres, rejtegetésre remek egyebeket. Ezekbe tettem nektek ezt meg emezt meg édeset. Megtelt egyebeket tettem szegletes edénybe. Lementem meglelt helyre, és feltettem egy rejtekbe. Ne lent keresd! Éjjel szeretnéd? Nem kell félned, megleled, nedves sem leszel, cementet lelsz mellettem, felettem. Nem messze mennek kettes, kerekek vezetésére lefektetett végtelen fémek. Gyertek, keressétek meg, lehet csere- bere! Kérek egy jegyzetet beletett leveles emlékbe.

geocaching-lista
közeli ládák
közeli pontok
közeli települések
megjegyzés hozzáfűzése


Megjegyzések:
griffs 2011.12.14 17:36
A Griffek is elrepültek arra mind, engedve kedves Mikulás hívó szavának. Igazi bringás helyszín, de családosan, bringa nélkül járnak a Griffek. Logolni csak most tudtunk, kutyusunk netünket szétrágta. Kérésünkre kedves Mikulás addig is jelezte, hogy itt jártunk. Jövőre is jövünk! Kicsit sajnálkozva vettem tudomásul, hogy a tavaszba illő időjárás ellenére, milyen kevesen keresték fel a GeoMikulásokat. Remélem jövőre sorbanállás lesz és remélem sok ilyen lelkiismeretes Mikulás örvendeztet meg minden csöppséget és felnőttet. KÖSZÖNJÜK!!
Endresz_család 2011.12.12 18:48

Kedves leveledre lelkesen jelentem, elment sebesen levelem neked, melyben levezetve leled elméletem: rejtélyem megfejtve.
Walterhal 2011.12.11 16:56
Kedves kesserek, gyerekek! Szeretettel vettem megjelenésetek. Ne feledjetek el kétezer-tizenkettes évben sem. Nézzétek ekkor meg rejtésemet, és legyetek engedelmesek, kellemesen neveltek, és egészségesek. Keressetek pénzt, mely kell rejtekek felkereséséhez. Leljetek szeretetet és ne legyetek mérgesek.
Kedves Endreszek, gyertek el egy évre ezen esthez, de kérem, tekergetett szerkezetetekhez egy segedelmet tegyetek be, mert nem megy megfejtenem (ez egyetlen eset, mert ezek kedvenc elme és kéz fejtegetésem).
Kedves csereberéket nem felejtem el nektek, keblem melegedett!
Ég veletek!
Walterhal 2011.12.11 15:00
Köszönöm griffeknek a látogatást, remélem, mielőbb tudtok logolni!
er&esz 2011.12.10 17:32
Kedves Mikulás társam!

Ha nem lenne olyan messze a rejtek, ahova letetted az ajándékodat, én bizony felkeresném egy olyan varrott díszecske reményében...
Endresz_család 2011.12.10 17:00Fénykép:
Kedves Mikulás!
Megkerestük a ládát, cseréltünk is ajándékot, hagytunk benne neked ördöglakatot, Geocaching matricákat. Köszönjük, hogy ismét gondoltál ránk!

Botos család 2011.12.10 14:48
Megkerestem gyermekemmel. :)

Elsőként nem hittem a GPS-nek, azután kiderült igaza van. :)

Köszönjük Kedves Mikulás!
BBBBNET 2011.12.08 17:56
Kedves szerzet, mely veresben tekeregsz ezerfele s fejeden egy fehér serte lengedez!
Eme szeles este négy meg egy éves gyermekemmel egyetemben sebesen megleltem elrejtett kedves meglepetésed. Ez persze nem esett nehezemre, mert nem messze cseperedtem fel. Gyermekem elvett egy keveset s tett helyébe egyebet. Ezzel remek lett ezen este!
Walterhal 2011.12.05 12:24
gyertek, gyertek :)
G-team 2011.12.04 15:41Fénykép:
Köszönjük a rejtést,meg lett.-))

Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók