turistautak.hu
turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Térképek




Beszálló
Beszálló





















Típus:
klettersteiggeocaching.hu-n
Név:Klammgraben/Raiffeisen Klettersteig
Szélesség (lat):N 47° 23,033'
Hosszúság (lon):E 15° 29,650'
Magasság:760 m
Valószínűleg Sankt Erhard külterületén
Megye:Ausztria
Bejelentő:L@zy
Dátum:2010.09.08 18:16
nehézségC
cél / magasság840
idő a parkolótól0:00 a beszállási pontig
mászás0:45
vissza0:00 a parkolóig

Megközelítés:
Az útvonal Sankt Jakobig megegyezik a Franz Scheikl klettersteig-nél leírtakkal, de ez alkalommal nem fordulunk jobbra, hanem tovább megyünk a főúton az ajánlott parkolóig (N47 22.993 E15 29.694). Ahogy kiszállunk a kocsiból megpillanthatjuk a sziklafalat.

Klettersteig:
A kb. 30 méter széles és 80 méter magas fal két szélén vezet fel egy-egy kiépített vasalt út, melyek fent összeérnek, vagyis olyan mint egy körtúra. :) A köztes rész egyébként a szikla mászók a terepe. Nincs igazán kijelölve a kötelező haladási irány, de ha már vannak a falon, akkor nem ajánlott szembe menni velük. Nincs sok kitérési pont. A tetőn ki lehet szállni, van valami turistaút is, ha minden igaz azon vissza lehet térni a parkolóba, de mi nem próbáltuk ki. A fal egyébként remekül mászható. Igaz a baloldali ágon néhol messze voltak egymástól a stiftek (egy gyerek szemszögéből), de a drótkötelet fogva nem volt zavaró.

klettersteig-lista
közeli ládák
közeli pontok
közeli települések
megjegyzés hozzáfűzése


Megjegyzések:
álomfogók 2011.08.16 18:00Fénykép:
GCMACI után a hütténél még kétesélyes volt, hogy tovább-e a Hochlantsc-ra az új ládához, vagy inkább ide vegyük az irányt. Sajnos mindkettő nem fért bele. Most az új "szerelem" győzött. Viszont mivel csak két szerelésünk volt, egyszerre csak ketten tudtunk mászni. Elsőre Szederrel, másodikra Marcussal; azaz nekem duplán jutott (és mindkétszer körben; fel, majd a másik végén le).

Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók