turistautak.hu térképrészleteK+ jelzés GPS-szel
[ english
Előzmények

FTomhozzászólásai | válasz erre | 2014.02.01 00:12:15 (66317)
Nem kellene elkapkodni a törlést egy felületesnek tűnő közlés alapján. Annak az aszfaltútnak egy része még megvan délről, legalább a (most éppen zárt) kapuig - decemberben jártam arra. A feltöltött anyagod rajzolásánál szándékosan hagytam még meg ezt az utat és a kerítésrészleteket (csak a "szilárd út" északi végénél jártál a trekk szerint), mert talán csak az új épület tavaszi átadásával lesz végleges, marad-e itt, dél felől is valamilyen megközelíthetőség.
Ha nagyon zavaró az útcsonk a térképen, jelezd légy szíves és legfeljebb majd kimegyek mostanában a területre, hogy aktualizáljam a térképnek ezt a kis részletét, az arra tévedők megnyugtatására.
[előzmény: (66316) Vgyuri, 2014.01.31 20:59:54]

Vgyurihozzászólásai | válasz erre | 2014.01.31 20:59:54 (66316)
A múltkor keresett POI felirata megkerült, az OMP-s Garminban és a Navitelben megvan, csak az OMP-ből hiányzik.

Más a debreceni Botanikuskertről. ugyanerről a helyről. Azt tudom, hogy kell beadni egy új utat. De hogy lehet töröltetni egy megszünt objektumot? A 47 33.433 21 37.201' koordinátán levő tavacskától nyugatra van jelölve egy szilárd út, egy kerítés meg egy nyitptt kapu. Na ezek nincsenek, valószínüleg a tudományos élménypark építése keretében elbontották. (Az izotóplaborral együtt, mert oda vezetett)


Bejelentkezés név:  jelszó:   tárolás [regisztráció]

Felhasználónevedet és jelszavadat a geocaching.hu oldalon is használhatod!

[ kezdőlap ] [ térkép ] [ + felmérések ~ ] [ + útvonalak ~ ] [ + poi ~ ] [ belépés ] [ faq ] [fórum] [email]

A weboldal működése és tartalma folyamatos fejlesztés alatt áll, köszönettel vesszük az észrevételeket a fejlesztési ötletek oldalon.
A turistautak.hu-ra feltöltött track-eket és a letölthető térképeket, azaz térképi adatbázist az ODbL licencnek megfelelően bárki használhatja.
Minden egyéb anyag előzetes írásbeli engedély nélkül csak magáncélra használható fel. jogi tudnivalók